Forside:        Bestyrelsen:     Arrangementer:        Mulighedernes Land:    Lokale Seværdigheder:    Find din  lokale forening:    SIDSTE NYT       Birket Lokalhistorist Arkiv        

    Forside:        Bestyrelsen:     Arrangementer:        Mulighedernes Land:    Lokale Seværdigheder:    Find din  lokale forening:    SIDSTE NYT       Birket Lokalhistorist Arkiv        

Har du lyst til at tage dine første tangotrin - eller fordybe dig mere i denne fascinerende sydamerikanske dans, så grib chancen nu!

 

Ulla Olsen, Dialog & Dans, tilbyder nu undervisning i argentinsk tango på Lolland. Undervisningen foregår på Birket Gamle Skole, hvor vi har fået mulighed for at fylde et lokale i den gamle skolebygning med tangomusik og dans.

Argentinsk tango er ikke blot en sensuel dans – et møde mellem mand og kvinde. Det er også en dans med fokus på evnen til at kommunikere og være nærværende. Og det er specielt det sidste, vi arbejder med på kurset, som ikke stiller andre krav til dig end bevægelighed og musikfornemmelse – samt et par sko med glatte såler!

 

Tangoen skabes i nuet. Det handler om at lære et universalt sprog, så du kan danse med alle. Derfor bytter vi ind imellem dansepartner, lige som alle arbejder både med rollen som fører og som følger.

 

Kurset starter mandag den 16. marts 2009 og kører 4 gange inden og 4 gange efter påske. Mandag den 13. april holder vi påskeferie. I prisen er inkluderet kaffe, the og kildevand. Har du en sød tand, er du velkommen til at tage kage med.

Så vidt muligt vil kaffen og teen være klar kl. 16:45. Der er undervisning i tidsrummet 17:00 – 18:30, og fra 18:30 til 19:00 vil der være practica, hvilket vil sige en mulighed for at øve dagens trin med personlig vejledning.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på:

 

38 87 39 87.

Praktiske oplysninger:

 

Tid: Mandag 17:00 – 19:00

 

Sted:  Birket Gamle Skole

 

Pris: 625 kr. for 8 gange

 

Tilmelding: uo@dialogogdans.dk

Argentinsk Tango

 

Velkommen

 

 

 

SIDSTE NYT

 

 

NYHEDS-

ARKIV

 

Bestyrelsen:

 

 

Opslagstavlen:

 

 

Arrangementer:

 

 

Læserbreve:

 

 

Historie:

 Borgerforeningen

1953 - 2009

 

 

Lokale

Seværdigheder:

 

 

Gæstebog:

Her kan du komme med indlæg, kommentarer, ris & ros.

 

 

Find din

lokale forening:

 

 

Bliv medlem:

 

 

Vedtægter:

 

 

 

Forenings Nyt:

Det sidste nye fra de

andre foreninger i Birket