Forside:        Bestyrelsen:     Arrangementer:        Mulighedernes Land:    Lokale Seværdigheder:    Find din  lokale forening:    SIDSTE NYT       Birket Lokalhistorist Arkiv        

    Forside:        Bestyrelsen:     Arrangementer:        Mulighedernes Land:    Lokale Seværdigheder:    Find din  lokale forening:    SIDSTE NYT       Birket Lokalhistorist Arkiv        

www.birketsogn.dk fylder 1 år -

Om knapt en måned fylder denne hjemmeside 1 år og siden december 2008 har siden haft ca. 1.000 besøgende pr. måned. Derfor vil vi reklamere lidt for vores blog/gæstebog,  hvor du kan komme med kommentarer, ris og ros. Desværre syntes siden ikke særlig interasant, for der er endnu ikke nogen, som har skrevet på siden,  udover webmasteren. 

 

I Birket netop nu skulle der ellers nok at skrive om. Giv din mening til kende om Mulighedernes Land. Der er kommet en masse forslag om,  hvad pengene kunne bruges til, men måske har du ikke haft mulighed for at møde op til borgermøderne. Derfor har du chancen endnu. Det er ikke altid for sent at ytre sig og måske sidder du inde med et godt forslag.

 

Vi har også siden med læserbreve og ligesom med gæstebogen,  har redaktionen heller ikke modtaget nogle. Et læserbrev kan være hvad som helst og skulle du, efter at læst dette, have noget på hjertet er du altid velkommen til at skrive en mail til perknudsen@birketboldklub.dk eller kontakte Per H. Knudsen på telefon 20 5758 13.

 

Med venlig hilsen

 

www.birketsogn.dk

Per H. Knudsen

 

Om knapt en måned fylder hjemmesiden 1 år - og knapt 10.000 besøgende.....

 

Velkommen

 

 

 

SIDSTE NYT

 

 

NYHEDS-

ARKIV

 

Bestyrelsen:

 

 

Opslagstavlen:

 

 

Arrangementer:

 

 

Læserbreve:

 

 

Historie:

 Borgerforeningen

1953 - 2009

 

 

Lokale

Seværdigheder:

 

 

Gæstebog:

Her kan du komme med indlæg, kommentarer, ris & ros.

 

 

Find din

lokale forening:

 

 

Bliv medlem:

 

 

Vedtægter:

 

 

 

Forenings Nyt:

Det sidste nye fra de

andre foreninger i Birket