Forside:        Bestyrelsen:     Arrangementer:        Mulighedernes Land:    Lokale Seværdigheder:    Find din  lokale forening:    SIDSTE NYT       Birket Lokalhistorist Arkiv        

    Forside:        Bestyrelsen:     Arrangementer:        Mulighedernes Land:    Lokale Seværdigheder:    Find din  lokale forening:    SIDSTE NYT       Birket Lokalhistorist Arkiv        

14 deltog aktivt i fotokonkurrencen15 årige havde taget det flotteste vinderbillede

Der var  over 80 gæster til ferniseringen om udstillingen af billederne fra fotokonkurrencen og det var sjovt at hilse på alle de dygtige fotografer og beundre deres billeder. Der er utroligt mange flotte billeder og det er ikke så sært, at man er begejstret for vores område.

 

Vinderen blev 15-årige Frederik Woer,  der havde fundet sit motiv fra Birket Grusgrav. Det sjoveste billede var taget af Zofia Frimand Andersen fra Lindet, som havde taget et smukt billede af Birket Kirke hvor en regnbue stiger op ad kirketårnet. Det mærkeligste er taget at Leila Martini som havde taget et billede af Signe Stubs træsko på mindestedet på Birket Kirkegård med en stor skygge af sig selv. Vinderen modtog en æske chokolade, en akvarel lavet af Helena Slavikova, samt vinderbilledet i A3 format.

 

Hele ideen om at vi selv skal være med til at fotografere og vælge vores motiver er fantastisk i al sin enkelhed, og der går stor tak til Leila Martini, for at hun har ført ideen ud i livet!

 

Det er bestemt ikke sidste gang, at der fotograferes i Birket og omegn.

Borgerforeningen planlægger at lave en stor tavle på skolen, som vil kunne være ”månedens vindue til Birket og omegn”, hvor borgerne løbende kan komme med deres nye foto hit.

 

Vi skal også gøre opmærksom på hjemmesiden, og at der er en historisk pendant til fotoudstillingen på Biblioteket. Nemlig historiske billeder af gamle huse og gårde i Birket og omegn, som Poul Kristensen har tilrettelagt i et par rum, som hidtil har huset skoleudstillingen. Der vil i den del af skolen komme små skiftende udstillinger med forskellige motiver fra vores område – minderne om foreningslivet, sportslige begiven-heder, personligheder og de mange begivenheder, som har præget området gennem tiden.

 

Det lokalhistoriske arkiv har på den for nyligt afholdte generalforsamling givet tilsagn om at udlåne materialet til udstillinger i skolens lokaler, så vidt det kan gøres på frivillig basis.

 

Borgerforeningen har i den forbindelse givet tilsagn om at påtage sig en del af opgaverne, sådan at man på denne måde sikrer størst mulig indsigt i vores områdets historie for både de lokale og andre interesserede.

 

Annonceringen om de nye udstillinger vil ske på hjemmesiden, på opslagstavlen ved stoppestedet foran Birket Skole, samt dagspressen.

 

F. Birket & Omegns Borgerforening

Libuse Müller

Se flere af billederne: Klik her

Det flotteste billede blev taget af Frederik Woer

Det sjoveste billede blev taget af Zofia Frimand Andersen fra Lindet.

Det mærkeligste billede var taget af en initiativtageren til hele fotokonkurrencen Leila Martini med et billede af Signe Stubs træsko. Formanden takkede i denne artikel Leila Martini for et stort arbejde med fotokon-kurrencen…..

I øvrigt modtager www.birketsogn.dk meget gerne billeder fra lokalområdet, som løbende ville bliver bragt på hjemmesiden. Send billeder til

 

perknudsen@birketboldklub.dk eller på Birket Lokalhistorisk Arkiv, hvor vi så vil scanne billederne og du vil få originalen med hjem igen. 

Over 80 gæstede udstil-lingen den 7. november...

Tekstfelt:

 

Velkommen

 

 

 

SIDSTE NYT

 

 

NYHEDS-

ARKIV

 

Bestyrelsen:

 

 

Opslagstavlen:

 

 

Arrangementer:

 

 

Læserbreve:

 

 

Historie:

 Borgerforeningen

1953 - 2009

 

 

Lokale

Seværdigheder:

 

 

Gæstebog:

Her kan du komme med indlæg, kommentarer, ris & ros.

 

 

Find din

lokale forening:

 

 

Bliv medlem:

 

 

Vedtægter:

 

 

 

Forenings Nyt:

Det sidste nye fra de

andre foreninger i Birket