Forside:        Bestyrelsen:     Arrangementer:        Mulighedernes Land:    Lokale Seværdigheder:    Find din  lokale forening:    SIDSTE NYT       Birket Lokalhistorist Arkiv        

    Forside:        Bestyrelsen:     Arrangementer:        Mulighedernes Land:    Lokale Seværdigheder:    Find din  lokale forening:    SIDSTE NYT       Birket Lokalhistorist Arkiv        

Glædelig Jul

- fra Mulighedernes Land

 

 

Status for arbejdet med projekt Mulighedernes Land i Birket og omegn er, at vi nu har været igennem en længere fælles afklaring og konkretiseringsproces med vores rådgivere fra SBS Rådgivning. Jeres lokale kontaktgruppe har lagt mange timer i arbejdet og har bidraget meget flittigt og konstruktivt til denne proces. Derfor er vi nu meget tæt på, at have de konkrete planer klar til udbud.

 

Der arbejdes nu på at få de sidste detaljer på plads i planen for forbedringer i byrummet – og ligeså for etablering af det ønskede fælleshus på Birket gamle skole.

 

Både byrumsplanerne og skoleplanerne giver nogle nye og spændende muligheder og tilbud til jer borgere i Birket, Torrig og Lindet.

 

Arbejdet i de kommende måneder vil bestå i, at få udarbejdet det tekniske udbudsmateriale – og få gennemført det egentlige udbud. Når dette er sket, vil vi kunne fastlægge det endelige prisniveau for de enkelte opgaver – og dermed kunne lave en eventuel prioritering i fællesskab med kontaktgruppen, om hvilke ting der er vigtigst at få gennemført, såfremt der ikke er budget til det hele. Alt i alt kommer vi uden tvivl rigtigt langt for det reserverede beløb – og forandringen vil være tydelig for alle.

 

Såfremt alle koordinationer med forskellige myndigheder og rådgivere går op i en højere enhed, forventer vi, at kunne igangsætte egentlige anlægsarbejder i maj måned 2011.

 

Vi vender naturligvis tilbage med mere konkret information, når vi er helt i hus med de endelige planer.

 

 

De bedste julehilsner fra

Steen & Sille

 

Velkommen

 

 

 

SIDSTE NYT

 

 

NYHEDS-

ARKIV

 

Bestyrelsen:

 

 

Opslagstavlen:

 

 

Arrangementer:

 

 

Læserbreve:

 

 

Historie:

 Borgerforeningen

1953 - 2009

 

 

Lokale

Seværdigheder:

 

 

Gæstebog:

Her kan du komme med indlæg, kommentarer, ris & ros.

 

 

Find din

lokale forening:

 

 

Bliv medlem:

 

 

Vedtægter:

 

 

 

Forenings Nyt:

Det sidste nye fra de

andre foreninger i Birket